Avinguda de la Clota, 3, 08174 Sant Cugat del Vallès

Festa Final de Curs 23/24

Hola famílies!

Divendres 14 de Juny vam celebrar la Festa de Final de Curs 23/24 i va ser tot un èxit!!

Com cada any, vam poder gaudir de l’espectacle de final de curs a càrrec dels alumnes de l’Escola, de l’actuació dels grups infantils de Batucada i del nostre grup d’adults Va Tukem! i, com a novetat, aquest any també vam tenir l’exhibició de Hip-Hop a càrrec dels infants que realitzen aquesta extraescolar a La Mirada.

Un cop finalitzades les diferents actuacions, els monitors de Paidos ens van oferir diferents jocs i tallers abans de començar el nostre típic sopar de carmanyola. Aquest any hem pogut comptar amb la col·laboració de ‘La Guinardera’, que ens va oferir la possibilitat de poder adquirir i reservar els seus entrepans per a l’hora del sopar.

I amb la panxa ben plena, va ser el torn de repartir premis gràcies al bingo, i de moure el cos a ritme del DJ Jose Selecta, la pista del nostre pati de primària es va convertir en una autèntica pista de ball!

Des d’aquí volem agraïr a tots els voluntaris i voluntàries que van fer possible la festa: el muntatge i desmuntatge de les taules i cadires i la gestió de la barra durant tota la festa. Agraïr també a la comissió de Brico-Pati i a l’Escola, que aquest any han fabricat una guirnalda gegant per a il·luminar tota la zona del sopar. Gràcies també a tots els comerços que van col·laborar en la confecció de les paneres per al bingo.

Un any més, un èxit de festa. I tot, gràcies a vosaltres famílies!

Us desitgem un molt bon estiu!